Bij HIER Opgewekt: Batterij-opslag bij coöperatieve zon- en windprojecten

Emmett Green verheugt zich erop om deel te nemen aan het aankomende evenement van HIER Opgewekt, waar we een intrigerende sessie zullen presenteren over batterij-opslag bij coöperatieve zon- en windprojecten. Als spreker delen we inzichten en praktijkvoorbeelden om de kansen en knelpunten van batterijen te bespreken. Emmett Green ondersteunt energiecoöperaties met het ontwikkelen van batterijen, bijvoorbeeld door de business case gedetailleerd uit te rekenen, simuaties over inkomsten te maken, leveranciers te selecteren en de batterij na realisatie aan te sturen.

Tijdens de sessie zullen we ons richten op de cruciale vraag: Wanneer is batterij-opslag interessant voor coöperatieve projecten? We zullen dieper ingaan op de uitdagingen en mogelijkheden die zich voordoen bij het opslaan van duurzaam opgewekte energie, met speciale aandacht voor grootschalige opwekprojecten door energiecoöperaties.

Samen met deskundige sprekers, waaronder Floris Uleman van TNO en Remko de Bie van Triodos Bank, zullen we een gevorderd niveau van discussie aansnijden. We zullen financieringsvormen belichten, praktijkvoorbeelden van energiecoöperaties presenteren en dieper ingaan op de praktische aspecten van batterij-opslag.

We nodigen bewonersinitiatieven, energiecoöperaties, lokale overheden en professionals uit de energiewereld van harte uit om deel te nemen aan deze boeiende sessie. Laten we samen verkennen hoe batterij-opslag kan bijdragen aan de verdere ontwikkeling van duurzame energieprojecten in onze gemeenschappen.

We kijken er naar uit om u daar te ontmoeten!

Hebt u interesse in batterijopslag voor uw coöperatieve project?  Meldt u dan aan voor de Emmett Green flex scan! http://emmettgreen.nl/contact

 

nl_NLNL
Scroll naar boven