WERKEN BIJ EMMETT
Emmett Green neemt eigenaarschap en ontwikkelt en investeert in projecten om de CO₂-reductie voor elkaar te krijgen. Wij zetten ons in voor versnelling van de energietransitie. Dat doen we met iedereen die een serieuze bijdrage wil leveren. Met elkaar zetten we de schouders eronder om een verdere opwarming van ons leefmilieu te voorkomen.
energiestransitie, co2, co2-reductie, klimaatbeheersing, waterstof, klimaat, schone energie, windenergie, zonne-energie, transport, mobiliteit, opwarming, energiebronnen, fossiele energie, nwba, rebel, gemeenten, overheid, bedrijven, vraagstuk, milieu, milieuproblematiek, marrakesh, energie-ambitie, energie transitie, smart energy coalitions, | only dead fish go with the flow, adviseur, investeerder, startup, cleantech, opslag, duurzaam
16488
page-template-default,page,page-id-16488,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-21.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

WERKEN BIJ EMMETT GREEN

Bij Emmett Green werken we zelfstandig, zonder uitgebreide functieprofielen en procedures. Gebaseerd op principes en filosofie, in plaats van regels. Al die vrijheid en verantwoordelijkheid is soms best even wennen. We begrijpen dat. Het is tenslotte heel anders dan bij een organisatie met betuttelende regels, hiërarchische structuren en een veelvoud aan stuurgroepen.

 

Emmett Green biedt jou de gelegenheid om het juiste te doen voor milieu en maatschappij, om te ondernemen en je verder te ontwikkelen. Wees een professional op het gebied van de energietransitie, corporate finance, project management en commercie, en verfijn je soft skills. Wij bieden goede onboarding, fijne collega’s en enthousiaste klanten. Als start-up bieden we veel doorgroeimogelijkheden, vrijheid en kansen. Bij Emmett Green hebben we plezier in wat we doen, zijn onze lijnen kort, is feedback snel en delen we onze successen.

 

Kijk bij de onderstaande functieprofielen of neem rechtstreeks contact met ons op.