HALEN WE 49% CO₂-REDUCTIE IN 2030 ALS WE BLIJVEN DOEN WAT WE DOEN?

HET MOET ANDERS!

Emmett Green neemt eigenaarschap, ontwikkelt en investeert in projecten om de CO₂-reductie voor elkaar te krijgen. Wij zetten ons in voor versnelling van de energietransitie. Dat doen we niet alleen. Dat doen we met jou en dat doen we met iedereen die een serieuze bijdrage wil leveren. Met elkaar de schouders eronder om een verdere opwarming van ons leefmilieu te voorkomen!

Wij willen de energietransitie zichtbaar maken en versnellen. Dat doen we samen met opwekkers van duurzame energie, gebouweigenaren, netbeheerders, leveranciers van schone brandstoffen, vervoerders, investeerders en andere partijen. We verbinden, doordenken en realiseren. Graag onderzoeken we met u de uitdagingen in energie- en warmtevoorziening. We geloven in wat we doen, daarom investeren we, nemen we de projectfinanciering voor onze rekening en leveren we het project turn key op. Wil je alleen per GJ warmte, kWh groene stroom of kg waterstof afrekenen? Dat kan ook met onze energy as a service.

 

Om die reden hebben we Emmett Green Engineering en Emmett Green Finance. Om congestie op het net te verlichten richten ons op de ontwikkeling van slimme netinpassingen en megabatterijen. Om verder te verduurzamen ontwikkelen we zonnedaken en grondgebonden installaties. Beter nog zijn onze integrale oplossingen.