OVER
Emmett Green neemt eigenaarschap en ontwikkelt en investeert in projecten om de CO₂-reductie voor elkaar te krijgen. Wij zetten ons in voor versnelling van de energietransitie. Dat doen we met iedereen die een serieuze bijdrage wil leveren. Met elkaar zetten we de schouders eronder om een verdere opwarming van ons leefmilieu te voorkomen.
energiestransitie, co2, co2-reductie, klimaatbeheersing, waterstof, klimaat, schone energie, windenergie, zonne-energie, transport, mobiliteit, opwarming, energiebronnen, fossiele energie, nwba, rebel, gemeenten, overheid, bedrijven, vraagstuk, milieu, milieuproblematiek, marrakesh, energie-ambitie, energie transitie, smart energy coalitions, | only dead fish go with the flow, adviseur, investeerder, startup, cleantech, opslag, duurzaam
16320
page-template-default,page,page-id-16320,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-21.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

HALEN WE 49% CO₂-REDUCTIE IN 2030 ALS WE BLIJVEN DOEN WAT WE DOEN?

HET MOET ANDERS!

Emmett Green neemt eigenaarschap, ontwikkelt en investeert in projecten om de CO₂-reductie voor elkaar te krijgen. Wij zetten ons in voor versnelling van de energietransitie. Dat doen we niet alleen. Dat doen we met jou en dat doen we met iedereen die een serieuze bijdrage wil leveren. Met elkaar de schouders eronder om een verdere opwarming van ons leefmilieu te voorkomen!

Met onze kennis helpen wij de energietransitie zichtbaar te maken en te versnellen. Wij staan midden in het veld en kennen de weg om daadwerkelijk tot verandering te komen. Dat doen we samen met opwekkers van duurzame energie, gebouweigenaars, netbeheerders, leveranciers van schone brandstoffen, vervoerders, investeerders en andere partijen. We verbinden, doordenken en realiseren. Graag onderzoeken we met u de uitdagingen in energie- en warmtevoorziening zoals zonnestroom, groene waterstof, batterijopslag en stadsverwarming. Met onze analyse- en benchmark tools krijgen we de kansen en risico’s scherp. Onze projectmanagers voeren uw project uit en optimaliseren exploitatie. En als we er écht in geloven, zijn we bereid om de project financiering voor onze rekening te nemen en het project turn key op te leveren. Wil je alleen per GJ warmte, kWh groene stroom of kg waterstof afrekenen? Dat kan ook met onze energy as a service.