NIEUWS
Emmett Green neemt eigenaarschap en ontwikkelt en investeert in projecten om de CO₂-reductie voor elkaar te krijgen. Wij zetten ons in voor versnelling van de energietransitie. Dat doen we met iedereen die een serieuze bijdrage wil leveren. Met elkaar zetten we de schouders eronder om een verdere opwarming van ons leefmilieu te voorkomen.
energiestransitie, co2, co2-reductie, klimaatbeheersing, waterstof, klimaat, schone energie, windenergie, zonne-energie, transport, mobiliteit, opwarming, energiebronnen, fossiele energie, nwba, rebel, gemeenten, overheid, bedrijven, vraagstuk, milieu, milieuproblematiek, marrakesh, energie-ambitie, energie transitie, smart energy coalitions, | only dead fish go with the flow, adviseur, investeerder, startup, cleantech, opslag, duurzaam
16392
page-template-default,page,page-id-16392,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

27 jan 2019

LID VAN ENERGY STORAGE NEDERLAND

Energy Storage Nederland is hét platform voor energieopslag en -conversie. Het verbindt bedrijven, kennisinstellingen, overheden en financiers op een betekenisvolle manier met elkaar. Hierdoor ontstaan voor energieopslag duurzame business cases, die een bijdrage leveren aan een succesvolle transitie naar schone, betrouwbare en betaalbare energie. Deze doelstelling onderschrijft Emmett Green van harte. Kijk op de website van EnergyStorageNL voor meer informatie. EnergystorageNL is een onderdeel van de technologie organisatie FME.

7 dec 2018

LID VAN DE NWBA

Emmett Green is lid van de NWBA beroepsorganisatie! De Nederlandse Waterstof & Brandstofcel Associatie heeft als doel het toepassen van waterstof- en brandstofceltechnologie in Nederland in de breedste zin te bevorderen ter verduurzaming van de samenleving. Kijk op de website van de NWBA voor meer informatie.